Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: Snapfood

Puding me çokollatë të zezë për të dashurit tuaj!

1.Hidhni 3 lugë gjalpë me kakao dhe lëreni mënjanë. 2.Nxehni furrën në 200 gradë C dhe shkrini gjalpin me çokollatën me banjomari. 3.Në një tas të veçantë, tundni së bashku vezët dhe sheqerin derisa të bëhen të njëtrajtshme  dhe...

Patate të pjekura me qumësht dhe parmixhano, receta që...

1.Ngroheni furrën në 180 ° C. 2.Në një tenxhere të vogël, shkrini gjalpin dhe skuqni hudhrën derisa sa të fillojë të skuqet. Shtoni miellin, kripën dhe specin, derisa të mos ketë gunga. 3.Hidhni ngadalë qumështin ndërsa vazhdimisht përzijeni për...

Mëngjesi nis mbarë me disa pite të mbushura me...

1.Në një tas kombinoni miellin, sodën e bukës, kripën dhe trazojini. Shtoni vezën, ujin dhe punojeni mirë masën. 2.E mbuloni brumin dhe e lini të pushojë për 20-30 minuta. 3.E ndani në toptha të vegjël dhe i hapni me...

Ushqimet që fëmijët tuaj nuk duhet të konsumojnë dhe...

Disa ushqime që të rriturit i konsumojnë me shumicë, mund të jenë vërtet të dëmshme për fëmijët tuaj. Mënyra e të ngrënit tek prindërit, transmetohet gradualisht edhe tek të vegjëlit tuaj. Pra rregulli i artë është se nëse doni...

Tavë me makarona, fileto pule dhe kërpudha. Për të...

1.Fillimisht vendosim një tenxhere me ujë të bollshëm për të valuar. 2.Shtojmë në të pak kripë, 1 lugë gjelle vaj dhe makaronat. I ziejmë ato 3 minuta më pak se koha e shkruar në etiketë. 3.Ndërkohë në një tigan...

Burani me presh

1.Në një tigan të thellë me vaj ulliri kaurdisim qepën e grirë hollë, shtojmë mishin e grirë dhe vazhdojmë kaurdisjen derisa mishi të ndryshojë ngjyrë. 2.Shtojmë preshët të prerë pjerrtas me gjatësi 3cm. Pasi të ulin volumin e tyre...

Supë krem me qepë e servirur me tost djathi...

1.Ngroheni gjalpin në një tigan derisa të shkrihet, pastaj shtoni qepët dhe gatuajeni për 10 minuta derisa të jenë të buta. 2.Shtoni hudhrën dhe gatuajeni për 1 min më shumë. 3.Më pas shtoni specat me patate dhe trumzë dhe...

Qepë të mbushura me arra, ideale për të gjitha...

1.Qëroni qepët dhe ziejini për 10 minuta në ujë me kripë. Kullojini dhe lërini të ftohen. Pritini përgjysmë për së gjati, hiquni pjesën qendrore dhe lërini mënjanë. 2.Fusni arrat në ujë valë për 1 minutë, kullojini dhe hiquni cipën....

Kjo sallatë e ngrohtë patatesh me mustardë do ju...

1.Fillimisht ziejmë patatet se bashku me lëkurën. Më pas i presim në pjesë të vogla (pa ia hequr lëkurën). 2.Në një blender, hedhim lëngun e limonit, selinon, qepën, lëkurën e grirë të limonit dhe mustardën. Në fund shtojmë majdanozin....