Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: selino

E shëndetshme dhe me pak kalori: Supë me selino

Ngrohni vajin në një tenxhere të madhe në zjarr mesatar, hidhni selinon, hudhrën dhe patatet dhe lyejini me vaj. Shtoni një spërkatje ujë dhe një majë të madhe luge kripë dhe gatuajeni, duke e përzier rregullisht për 15 minuta,...

Sallatë e freskët me mish pule, kërpudha e selino

Freskia e selinos kombinohet shumë mirë me shijen e mishit dhe delikatesën e kërpudhave. Sallata me pula, kërpudha e selino është shumë mirë e asimilueshme nga organizmi ynë. Përbërësit për 4 persona: 600 gram gjoks pule i gatuar 4...

Gjellë me selino, mish viçi dhe karrota për një...

Mishin e viçit thajeni me peshqirë letre dhe marinojeni me kripë dhe piper. Në një tenxhere të madhe mbi nxehtësinë mesatare, vendosni vajin të nxehet. Shtoni mishin e viçit dhe qepën dhe lërini të gatuhen deri sa të marrin...

Nga sëmundja e kancerit tek astma, këto janë sëmundjet...

Selinoja është pjesë e familjes Apiaceae, e cila përfshin karrota, majdanoz dhe selino. Bishtat e saj krokante e bëjnë këtë perime me pak kalori  dhe që mund të ofrojë një sërë përfitimesh shëndetësore. Fibrat në selino mund të ndihmojnë...

Sallatë me selino, karrota dhe qepë, fantastike për ju...

1.Në një tas mesatar hidhni së bashku vaj ulliri, uthull, mjaltë, kripë dhe piper. 2.Në tas shtoni selino, karota dhe qepë të njoma në salcë dhe hidhini të kombinohen. 3.Sipër hidhni djathin blu të thërrmuar dhe përzijini. 4.Sallata është...

Gjethet e selinosë. Me to mund të bëjmë gjëra...

Çfarë të bëjmë me gjethet e selinosë? Këtë perime e përdorim për supa, për t’u dhënë shije pjatave të ndryshme apo për të përgatitur koncentrate perimesh të bëra vetë. Gjethet e selinosë janë një lëndë e parë e shëndetshme...

Nga dobësimi tek hidratimi: 3 lëngje frutash dhe 3...

Lëngjjet e frutave dhe perimeve kanë shumë vlera për organizmin tonë. Për efekte maksimale të tyre, investoni në aparate dhe shtrydhëse frutash të cilat i shtrydhin perimet e frutat me gjithë lëkurë, pasi lëkura ruan shumë antioksidantë e vitamina....

Që familja juaj ta shijojë pafund, sot gatuani këtë...

1.Në një tenxhere hedhim pak vaj ulliri dhe shtojmë hudhrën dhe xhinxherin e ndarë në copa.2.Pastaj hedhim fileton të cilën e kemi prerë më parë.I lemë të skuqen për 5 minuta.3.Shtojmë kripë, piper, trumzë dhe pak borzilok të thatë.4.Shtojmë...