Kek me limon: I butë, aromatik dhe shumë i...
Ruaj Recetën
Ruaj Recetën
Një pjatë e dytë vegjetariane me qofte të buta të aromatizuara me bimë aromatike, me salcë domatesh, ideale për një darkë të lehtë. Qoftet me bukë dhe erëza janë të thjeshta për t’u përgatitur dhe shumë ekonomike, perfekte për...
Një pjatë e lehtë dhe e freskët që shfrytëzon cilësitë e limonëve. Kemi zgjedhur mishin e grirë të viçit. Kemi eliminuar panën, miellin e bukën dhe kemi përdorur vetëm një vezë. Përbërësit: ½ kg mish viçi i grirë dy...
Është pija më e konsumuar në botë. Ka lindur në vitin 1700, falë oficerëve britanikë që shërbenin në Indi. Por sot , mund ta përgatisim edhe në shtëpi me disa variante tonat, shumë mesdhetare. Mjafton të evitoni dozën e...
Ruaj Recetën
Një ëmbëlsirë që vjen nga tradita lombarde, hahet me lugë dhe mund të aromatizohet me përbërës alkoolikë dhe të shijshëm sipas shijes suaj. Do t’ju pëlqejë gjithashtu sepse është i thjeshtë në përgatitje dhe nuk kërkon aftësi të mëdha...
Salca greke skordhalià është një recetë e thjeshtë për t’u realizuar dhe që do të habisë miqtë tuaj. Është e mirë edhe për fëmijët. Në bazë ka përbërës të thjeshtë dhe të shijshëm si patatet dhe djathi feta. Shoqërohet...
Ideatorët e ‘foodie project’, Gnam Box, Riçardo Casiraghi dhe Stefano Paleari kanë sjellë për Vanity Fair Italia recetën më ‘cool’ për muajin maj. Me protagonistë asparagët, që kanë hyrë tek perimet e preferuara të pranverës vitet e fundit, shpejtësia...