E dije që ananasi rritet në shkurre dhe jo...
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
Sugjerojmë:
Nisi gjithçka si një eksperiment i vogël, për t’u ofruar klientëve përpos kafesë edhe një ushqim të shpejtë e të shëndetshëm. Por krepat që dikur do të ishin vetëm një test, sot janë kryefjala e “Crepe de Paris” pranë Selvisë në kryeqytet, që është shndërruar në destinacionin e preferuar të turistëve të huaj falë shijeve unike të krepave që duket se e meritojnë plotësisht reputacionin që kanë fituar. Në listën e gjatë të produkteve të tyre, padyshim vendin e parë e zënë krepat e ëmbla dhe jo më kot.
Përveç fantazisë në kombinimin e shijeve që kërkon mjeshtëri të veçantë, përbërësit janë ata që bëjnë diferencën. Sikurse shprehet dhe drejtuesja e “Crepe de Paris”, për ta është thelbësore që përbërësit të jenë gjithnjë të freskët dhe furnizimi nga furnitorë të besuar me produkte kryesisht të stinës, garanton krepa nga ato që të bëjnë të lëpish gishtat e pse jo, të porosisësh dhe një tjetër. Por në këtë lloj biznesi, produkti cilësor nuk është gjithnjë formula për sukses.
“Suksesi është 1% aftësi dhe 99% punë.”-rrëfen drejtuesja e kreperisë duke theksuar se qasja dhe afërsia me klientin janë thelbësore në mbarëvajtjen e këtij biznesi, ku një nga ndodhitë më të këndshme e emoconuese, sikurse tregon ajo, ka qenë një ditëlindje speciale e një fëmije të spektrit autik.
Angazhimi i përditshëm në promovimin e produkteve, promocionet dhe eventet e vogla e kryesisht dashamirësia ndaj klientëve e bashkëpunëtorëve e kanë bërë “Crepe de Paris” një destinacion të dashur për të gjithë, veçanërisht ata me një dobësi për krepa e ëmbla.
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment