1.Lani mirë patëllxhanët dhe i prisni përgjysmë. 2.I lyeni me vaj ulliri, kripë e piper. 3.Në një toster, në furrë apo në skarë i vendosni për t’i pjekur përreth 10 minuta. I ktheni nga të dyja anët në mënyrë që të gatuhen sa më mirë. 4.Në një enë shtoni pomodorinit e përgjysmuara, mozarelën, uthullën balsamike dhe borzilokun. I shtoni pak vaj ulliri, pak kripë e piper. 5.I përzieni mirë. Shërbeni në një pjatë patëllxhanët dhe sipër tyre vendosni mbushjen që përgatitët. 6.Patëllxhanët janë gati për t’u shijuar. Ju bëftë mirë!
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Lini një koment