Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
1.Lani mirë patëllxhanët dhe i prisni përgjysmë.
2.I lyeni me vaj ulliri, kripë e piper.
3.Në një toster, në furrë apo në skarë i vendosni për t’i pjekur përreth 10 minuta. I ktheni nga të dyja anët në mënyrë që të gatuhen sa më mirë.
4.Në një enë shtoni pomodorinit e përgjysmuara, mozarelën, uthullën balsamike dhe borzilokun. I shtoni pak vaj ulliri, pak kripë e piper.
5.I përzieni mirë. Shërbeni në një pjatë patëllxhanët dhe sipër tyre vendosni mbushjen që përgatitët.
6.Patëllxhanët janë gati për t’u shijuar. Ju bëftë mirë!
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment