Në një tigan të madh, ngrohni 1 lugë gjelle vaj në nxehtësinë mesatare. Skuqeni mishin derisa të marrë ngjyrë kafe nga të dyja anët. Hiqeni nga tigani.
Në të njëjtin tigan, ngrohni vajin e mbetur në nxehtësi mesatare-të lartë. Shtoni kërpudhat dhe qepët; gatuajini dhe përziejini derisa të zbuten, 4-5 minuta.
Në një tas të vogël, përzieni miellin dhe lëngun e mishit derisa të bëhen një masë. Shtoni në të përzierjen e kërpudhave. Lëreni të vlojë; gatuajeni dhe përziejeni derisa salca të trashet. Kthejeni mishin e derrit në tigan. Gatuajeni për pak minuta dhe shërbejeni.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento