Në një tigan të madh, ngrohni 1 lugë gjelle vaj në nxehtësinë mesatare. Skuqeni mishin derisa të marrë ngjyrë kafe nga të dyja anët. Hiqeni nga tigani.
Në të njëjtin tigan, ngrohni vajin e mbetur në nxehtësi mesatare-të lartë. Shtoni kërpudhat dhe qepët; gatuajini dhe përziejini derisa të zbuten, 4-5 minuta.
Në një tas të vogël, përzieni miellin dhe lëngun e mishit derisa të bëhen një masë. Shtoni në të përzierjen e kërpudhave. Lëreni të vlojë; gatuajeni dhe përziejeni derisa salca të trashet. Kthejeni mishin e derrit në tigan. Gatuajeni për pak minuta dhe shërbejeni.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento