Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
1.Ziejeni panën me qumështin dhe vaniljen, fikni sobën dhe shtoni xhelatinën.
2.Rrihni të verdhat e vezëve dhe shtoni kakaon e rrushin tek to.
3.Prisni çokollatën në copa dhe hidheni të shkrijë në përbërjen me qumësht dhe pana.
4.Shtojeni më pas këtë përzierje tek të verdhat e rrahura duke i përzier me rrahëse.
5.Hidheni në një formë ose nëpër forma të vogla silikoni dhe lërini në frigorifer 3 orë para se t’i servirni.
6.Shërbejini me rrush të thatë.
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment