Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
1.Ngroheni furrën në 170 gradë C.
2.Në një fletë të madhe pjekje derdhni të gjitha frutat me një copë kanellë dhe pak kripë.
3.Përzijeni që të krijohet një masë homogjene.
4.Piqini për 20 minuta ose derisa sheqernat fillojnë të lirohen nga frutat.
5.Hiqini nga furra dhe spërkatni me çokollatë të zezë në krye.
6.Ngrohja e frutave do të fillojë ta shkrijë dhe t’i ngrohë të dyja.
7.Shërbejeni në një tas të vogël me qumështin në krye sipas dëshirës.
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment