2 karrota të mesme, të qëruara dhe të copëtuara imët
2 brinjë selino
3 thelpi hudher, e grirë
Kripë, Piper i zi
Fasule të konservuara
Domate të konservuara
Supë pule
Rozmarinë
Makarona të vogla
Djathë parmixhano
Majdanoz
1.Në një tenxhere të madhe, mbi nxehtësinë mesatare, vini vajin për ngrohje. 2.Shtoni suxhukun dhe gatuajeni, duke e përzier me një lugë druri, deri sa të gatuhet, rreth 5 minuta. 3.Shtoni qepë, karrota dhe selino dhe gatuajini deri sa të zbuten, rreth 5 minuta. 4.Shtoni hudhër dhe gatuajini 1 minutë më shumë. 5.Shtoni kripë dhe piper, pastaj shtoni fasulet me lëngun e tyre, domatet, supë pule dhe rozmarinë. 6.Vini makaronat të ziejnë, pastaj ulni nxehtësinë dhe gatuajini deri sa makaronat të bëhen al dente, rreth 8 minuta. 7.Shtoni kripë dhe erëza nëse është e nevojshme. 8.Shërbejini në pjata me djathë parmixhano dhe majdanoz.
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Lini një koment