Në një tenxhere të madhe kaurdisim qepën dhe hudhrën në vaj ulliri për 5 minuta derisa të zbuten dhe të marrin ngjyrë të artë.
Hidhni shiritat e viçit, specin, domatet dhe rozmarinën dhe më pas lërini të vlojnë. Ziejini për 15 minuta derisa mishi të jetë gatuar, duke shtuar pak ujë të vluar nëse është e nevojshme.
I shtojmë ullinjtë dhe e shërbejmë me pure ose polentë.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento