Vini një tenxhere me ujë të vlojë dhe gatuajini pastat sipas udhëzimeve të paketimit.
Ndërkohë, ngrohni në një tigan gjalpin, më pas shtoni qepën dhe gatuajeni për 5 minuta ose derisa të zbutet.
Shtoni bizelet, salmonin, kremin fresh dhe 50 ml ujë. Thërrmoni kubin e koncentratit.
Gatuanjini për 3-4 minuta derisa të jenë gati dhe shtojini pak piper të zi. Më pas hidheni përzierjen në tenxheren ku janë makaronat dhe trazojeni mirë.
Në një tenxhere hedhim ujë dhe sapo të marrë valë shtojmë kripën dhe makaronat. Në një tigan me pak vaj ulliri vendosim 2 thelpinj hudhër dhe pak majdanoz që të aromatizohet vaji sa më mirë. Shtojmë më pas frutat...
•Përveç gjalpit përbërësit e tjerë i bashkojmë në një tas dhe pastaj i hedhim në një tepsi ku lyejmë pastaj petët një e nga një. •Shtroni petë, hidhni gjalpin dhe mos i shtypni me presion petët. •Pjekja të bëhet...
•Pastroni gjethet e rrushit dhe vendosi në ujë të vluar derisa të ndryshojnë ngjyrë. •Shpërlajini me ujë të ftohtë dhe lërini të kullojnë, qe t’i keni gati për të mbështjellë japrakët. •Në fillim kaurdisni me vaj ulliri qepët dhe...
Komento