Që familja juaj ta shijojë pafund, sot gatuani këtë supë pule me selino dhe xhinxher
1 karotë
Xhinxher
2 degë selino
1 thelpi hudhër
Vaj ulliri
Fileto pule
Trumzë
Djathë bebe
Kripë, Piper
Borzilok
Miell
1.Në një tenxhere hedhim pak vaj ulliri dhe shtojmë hudhrën dhe xhinxherin e ndarë në copa. 2.Pastaj hedhim fileton të cilën e kemi prerë më parë.I lemë të skuqen për 5 minuta. 3.Shtojmë kripë, piper, trumzë dhe pak borzilok të thatë. 4.Shtojmë karrotën dhe selinonë e ndarë me rende dhe I skuqim dhe për 3 minuta. 5.Shtojmë një lugë miell dhe i përziejmë mirë që mielli të mos ngjitet. 6.Shtojmë lengun e pulës dhe e lemë të ziejë për 20 minuta. 7.5 minuta para se ta heqim nga zjarri i shtojmë një djathë bebe për shije më të mirë.
Në një tenxhere hedhim ujë dhe sapo të marrë valë shtojmë kripën dhe makaronat. Në një tigan me pak vaj ulliri vendosim 2 thelpinj hudhër dhe pak majdanoz që të aromatizohet vaji sa më mirë. Shtojmë më pas frutat...
•Përveç gjalpit përbërësit e tjerë i bashkojmë në një tas dhe pastaj i hedhim në një tepsi ku lyejmë pastaj petët një e nga një. •Shtroni petë, hidhni gjalpin dhe mos i shtypni me presion petët. •Pjekja të bëhet...
•Pastroni gjethet e rrushit dhe vendosi në ujë të vluar derisa të ndryshojnë ngjyrë. •Shpërlajini me ujë të ftohtë dhe lërini të kullojnë, qe t’i keni gati për të mbështjellë japrakët. •Në fillim kaurdisni me vaj ulliri qepët dhe...
Lini një koment