Petulla të shpejta me lulelakër
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
1.Vendosim një tenxhere me ujë të ziejë dhe më pas shtojmë makaronat të zihen sipas udhëzimeve të paketimit.
2.Ndërkohë vendosim në zjarr një tigan me gjalpë dhe shtojmë qepët e e njoma të skuqen deri sa të zbuten.
3.Shtojmë bizelet e ngrira, 2 filetot e salmonit të prera në copëza, kremin fraiche dhe 50ml ujë. Thërrmojmë kubin e koncentratit të perimeve dhe e shtojmë ne tigan.
4.I lemë të gatuhen për 5 minuta dhe i hedhim tek makaronat e ziera.
5.I përziejmë mirë dhe i shërbejmë sipas dëshirës me pak qepë të njoma të grira imët dhe piper të zi.
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment