5 mënyra sesi ta shfrytëzoni limonin për të humbur në peshë

5 kombinime të mira me limon, do ju ndihmojnë se tepërmi për të humbur peshë pa e kuptuar.

Ato veprojnë jo vetëm si detoksikues për trupin tuaj, por shërbejnë edhe për tretjen, apo për t’ju lehtësuar nga ndjesia e fryrjes. Ditët e verës janë ditët më të mira për këto kombinime me limon.

Ja 5 ide të thjeshta: 

  1. Ujë limoni+ kastravec
  2. Ujë limoni+ gjethe menteje
  3. Ujë limoni+gjethe menteje+ kastravec
  4. Xhinxher+lëng limoni+gjethe menteje
  5. Kastravec+limon+gjethe menteje+xhinxher+ujë

Shënim:
Në të gjitha rastet sasia është:

  • 1 kastravec
  • 1 limon
  • 5 gjethe menteje
  • 1 lugë kafe xhinxher pluhur
  • 1 gotë ujë

Koha më e mirë për t’i konsumuar është në mëngjes, drekë dhe darkë, para gjumit. Pra maksimumi 3-4 herë në ditë./neps.al 

Lini një koment