5 arsye të mrekullueshme pse duhet të pimë çdo ditë 1 gotë lëng frutash të freskët
Nuk ka gjë më të shëndetshme sesa një gotë lëng frutash i freskët.
Më poshtë ju rendisim 5 arsye përse:
Detoksikon trupin tuaj Një gotë lëng i freskët frutash në mëngjes nxjerr jashtë trupit tuaj toksinat e dëmshme. Lëngu i freskët përmban të gjitha enzimat, mineralet, vitaminat të cilat përthithen lehtësisht nga trupi juaj.
Nxit humbjen në peshë Filloni e pini çdo ditë një lëng frutash të freskët dhe do të shihni ndryshimin që do të ndodhë me trupin tuaj.
Trupi juaj hidratohet më së miri Lëngjet e frutave i japin një avantazh trupit tuaj sepse e mbajnë të hidratuar për një kohë të gjatë . Nëse ndiheni të lodhur pas një dite të gjatë, mjafton një gotë lëng frutash dhe i keni siguruar në çast trupit tuaj, vlerat më të mira ushqyese.
Ju ndihmon për tretjen Lëngu i freskët prej frutave dhe kombinimi mes tyre për një shije sa më të mirë, i japin trupin tonë minerale thelbësore dhe enzima që nxisin tretjen e shëndetshme.
Lëng frutash sa herë jeni shumë të uritur Pjesa më e mirë e lëngut të frutave është që ju plotëson për një kohë të gjatë dhe nuk ju lë të gaboni me ushqimin që konsumoni në rastet kur jeni shumë të uritur.
Për të përgatitur një lëng frutash duhet të keni si filim shumë fruta e perime në kuzhinë dhe sigurisht pak fantazi për t’i kombinuar e për të pasur një shije sa më të mirë. Por nëse u mrekulluat nga të gjitha përfitimet që u rendita më lart, ama nga ana tjetër nuk jeni në humorin e duhur për ta përgatitur një të tillë, ne ju japim zgjidhjen.
Shkarko falas aplikacionin SnapFood. Aty ju ofrohen opsionet më të mira ku mund të shijoni një lëng frutash plot shije dhe vitamina.
Për emisionin “Maska” në Youtube, në kanalin “Homeland Albania”, një ish-punonjës i një Fast Food-i në Tiranë dëshmon për atë që ndodh në “prapaskenën” e Fast Food-eve në vend! Një lemeri e vërtetë! “Puna në Fast Food ka shumë...
Nëse qëroni hudhrën çdo herë kokërr më kokërr, ka një truk të thjeshtë që do t’ju kursejë kohë: Vendosni thelpinjtë e hudhrës brenda një kavanozi të vogël ose një tasi. Mbylleni kapakun (ose mbuloni tasin me një pjatë) dhe...
Për t’u siguruar që vezët tuaja nuk çahen gjatë zierjes, provoni këtë truk të thjeshtë: Shtoni kripë ose uthull: Hidhni 1 lugë gjelle kripë ose uthull të bardhë në ujin e zierjes. Kjo ndihmon në forcimin e lëvozhgës dhe...
Lini një koment