4 ëmbëlsirat e famshme që duhet të provosh këtë fundjavë!
Pavarësisht se shumë persona kanë dëshirë të gatuajnë disa prej nesh nuk e kanë me aq pasion dhe nuk shkëlqejnë në kuzhinë.
Kjo s’do të thotë se do të mbetemi pa ëmbëlsira, sepse mjafton të përqafojmë atë metodën tjetër: Të porositurit nga telefoni! Kush nuk do donte të shijonte disa ëmbëlsira të veçanta të përgatitura nga duart e profesionistëve?
Mos të ka shkuar mendja për një tiramisu? Je në vendin e duhur.
Porosit ëmbëlsirën tënde të preferuar dheSnapFooddo ta sjellë atë pranë shtëpisë. Si të paguani? E lehtë fare, pagesa bëhet në dorëzim dhe në llogarinë tënde do të kthehen një sasi lekësh mbrapsht me Cashback
Si funksionon metoda Cashback?
Përqindja përcaktohet në varësi të nivelit që ti ndodhesh, duke qenë se ekzistojnë tre nivele.
Sa më besnik të jesh ndaj SNAPFOOD, aq më shumë shpërblehesh!
-Informacione për çdo nivel:
Niveli SILVER
Në këtë nivel, ju përfitoni 1% cashback për çdo porosi tuajën në Snapfood.
Nëse kryeni 10 porosi në këtë nivel, ju kaloni automatikisht në nivelin GOLD.
Shënim: Për të ruajtur nivelin tuaj, duhet të kryeni të paktën 1 porosi brenda javës në Snapfood.
Niveli GOLD
Në këtë nivel, ju përfitoni 2% cashback për çdo porosi tuajën në Snapfood.
Nëse kryeni 15 porosi në këtë nivel, ju kaloni automatikisht në nivelin PLATINIUM.
Shënim: Për të ruajtur nivelin tuaj, duhet të kryeni të paktën 1 porosi brenda javës në Snapfood.
Niveli PLATINIUM
Në këtë nivel, ju përfitoni 3% cashback për çdo porosi tuajën në Snapfood.
Shënim: Për të ruajtur nivelin tuaj, duhet të kryeni të paktën 1 porosi brenda javës në Snapfood.
Për emisionin “Maska” në Youtube, në kanalin “Homeland Albania”, një ish-punonjës i një Fast Food-i në Tiranë dëshmon për atë që ndodh në “prapaskenën” e Fast Food-eve në vend! Një lemeri e vërtetë! “Puna në Fast Food ka shumë...
Nëse qëroni hudhrën çdo herë kokërr më kokërr, ka një truk të thjeshtë që do t’ju kursejë kohë: Vendosni thelpinjtë e hudhrës brenda një kavanozi të vogël ose një tasi. Mbylleni kapakun (ose mbuloni tasin me një pjatë) dhe...
Për t’u siguruar që vezët tuaja nuk çahen gjatë zierjes, provoni këtë truk të thjeshtë: Shtoni kripë ose uthull: Hidhni 1 lugë gjelle kripë ose uthull të bardhë në ujin e zierjes. Kjo ndihmon në forcimin e lëvozhgës dhe...
Lini një koment