Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ngroheni furrën në 200C. Vendoseni spinaqin në një kullesë, më pas hidhni mbi një kanë me ujë të vluar që gjethet të zbuten. Shtrydhni ujin e tepërt dhe ndajeni mes 4 enëve të vogla të përshtatshme për furrë.
Përziejini domatet me specat djegës dhe pak erëza, më pas shtojini në pjatat me spinaqin. Bëni një gropë të vogël në qendër të secilit dhe çani një vezë.
Piqini për 12-15 minuta ose më shumë në varësi të mënyrës se si ju pëlqejnë vezët tuaja. Shërbejeni me bukë të thekur, nëse dëshironi.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento