E dije që ananasi rritet në shkurre dhe jo...
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
Sugjerojmë:
Dëshironi një picë të shijshme, unike, me produkte të freskëta dhe të jetë i tretshëm për organizmin tuaj? Tek SnapFood do të gjeni vendin e duhur: Picerinë “Shardana”!
Nëse porosisni tek “Shardana” do të provoni shijen e vërtetë të picave italiane dhe padyshim do të bini në dashuri që me kafshatën e parë…
Çdo picë këtu përgatitet me brumë integral dhe piqet në furrë druri. Gruri është i patrajtuar kimikisht, me lievitacion natyral mbi 48 orë çka e bëjnë picën Shardana shumë të tretshme për organizimin tuaj. Çdo përbërës që i shtohet picave tuaja të preferuara, janë ingredientë italianë të një cilësie të lartë.
Për të eksploruar menunë me diversitet të “Shardanës” mjafton të shkarkoni nga telefoni SnapFood dhe të bëni porosinë në pak sekonda.
Mos harroni se çdo ditë, është një ditë e mirë për të shijuar një picë të vërtetë italiane, pa shkuar deri në Itali.
Dhe me këtë rast Neps.al ju sugjeron të provoni picën “Gustosa”.
Përmbajtja e saj me domate të freskëta, mozzarella, Philadelfia dhe pomodorini do t’ju pelqeje pafund.
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment