Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Në një tigan të madh mbi nxehtësinë mesatare hidhni vajin të nxehet.
Shtoni qepët dhe hudhrat dhe lerini të gatuhen deri sa të zbuten, rreth 3 minuta.
Shtoni proshutën dhe gatuajeni deri sa të bëhet krokante duke e nxitur herë pas here.
Marinojeni me piper.
Shtoni tortellinit dhe bizelet e ngrira dhe përzijini mirë deri sa të vishen, pastaj derdhni sipër supën e pulës.
Vazhdoni t'i zieni deri sa tortellinit të bëhen al dente, rreth 6 minuta.
Shtoni kremin, djathin zviceran dhe parmixhano dhe përzijeni deri sa të zbuten.
Garnizoni me majdanoz dhe shërbejeni.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment