Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1.Skuqim qepën dhe hudhrat me vaj ulliri. Presim patëllxhanët në kubikë të vegjel ( pa lëkurë) dhe ia shtojmë qepës.
2.I hedhim kripë, piper dhe domatet e grira imët.
3.Duke i përzierë i shtojmë majdanozin dhe e lëmë për rreth 15-20 minuta, derisa salca të jetë gati.
4.Në tenxheren ku kemi zierë tortelinit u hedhim gjalpin e skuqur dhe uthullën. I trazojmë mirë dhe i shtojmë salcën e përgatitur pak më parë.
5.Në fund i servirim duke i shtuar sipër djathë parmigiano të grirë. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment