Qofte me perime dhe gjizë
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
Sugjerojmë:
Perfekte për të mbajtur trupin dhe shëndetin në formë, kumbullat janë një frut shumë i volitshëm, perfekte për përgatitjen e ëmbëlsirave të shijshme si kjo tortë për mëngjes që do t’ju mësojmë sot.
Kumbullat përmbajnë antioksidantë të rëndësishëm si flavonoidet dhe polifelnolet, rregullojn presionin e gjakut, janë një ndihmë e vlefshme në rast kapsllëku. Janë një frut i ulët në kalori, karakteristikë që i bëjnë kumbullat ushqim të përsosur në rastet e dietave ta me kalorazh të ulët.
Si thoni për një ëmbëlsirë me kumbulla dhe aromën e shijshme të kanellës?
Përbërësit:
Përgatitja:
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
1. Filetot e merlucit pritini në copa të mëdha, hidhini erëza, kripë e piper të zi sipas shijes dhe spërkateni me lëng limoni. Pastaj rrotulloheni nëpër përzierjen e miellit me piper të kuq të bluar, lëshojeni në vaj të...
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment