1 spec të kuq ose të verdhë, të pastruar dhe të prerë në copa
2 karota, të prera në feta të trasha
2 qepë të kuqe, të prera në copa
8 salsice
400 g domate qershi të qëruara të konservuara
400 gr fasule të bardha të kulluara
200 ml lëng pule me pak kripë
2 lugë mustardë Dijon
100 g bizele të ngrira
Ngroheni furrën në 220 gradë. Piqini specin, karotat dhe qepën në një tavë pjekjeje të thellë për 15 minuta. Shtoni salsiçet dhe piqini për 10 minuta të tjera.
Uleni furrën në 200 gradë, hidhni domatet dhe fasulet dhe më pas përzieni lëngun. Gatuajini edhe për 35 minuta të tjera.
Përzieni mustardën dhe bizelet dhe kthejeni në furrë për 5 minuta. Lereni mënjanë për 10 minuta, më pas shërbejeni me patate, makarona ose pilaf.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento