Vendosni thjerrëzat në një tenxhere të madhe dhe shtoni shafranin e Indisë, xhinxherin dhe hudhrën. Hidhni lëngun, më pas mbulojeni tenxheren dhe ziejini për 15 minuta derisa thjerrëzat të jenë zbutur.
Hidhni qumështin e kokosit, përzieni preshin, mbulojeni dhe ziejini edhe për 10 minuta.
Shtoni spinaqin dhe gatuajeni sa të zbutet, më pas hidheni me lugë në tas dhe shtrydhni mbi të lëngun e limonit.
Një recetë shumë ushqyese për fëmijët 4-5 vjeç: pa sheqer të shtuar, të pasura me fibra, antioksidantë dhe shije që i pëlqen edhe mëngjesit më kapriçioz. Udhëzime: 1. Piqni pataten e ëmbël derisa të zbutet (në furrë për rreth...
Shumë prej nesh e kemi provuar atë momentin e këndshëm në fund të një vakti në një restorant kinez, kur na shërbehet një biskotë krokante që fsheh brenda një copëz letre me një “parashikim”, mesazh apo disa numra me...
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
Komento