Vendosni thjerrëzat në një tenxhere të madhe dhe shtoni shafranin e Indisë, xhinxherin dhe hudhrën. Hidhni lëngun, më pas mbulojeni tenxheren dhe ziejini për 15 minuta derisa thjerrëzat të jenë zbutur.
Hidhni qumështin e kokosit, përzieni preshin, mbulojeni dhe ziejini edhe për 10 minuta.
Shtoni spinaqin dhe gatuajeni sa të zbutet, më pas hidheni me lugë në tas dhe shtrydhni mbi të lëngun e limonit.
1️⃣ Ziej patatet, qëroji dhe shtypi derisa të bëhen pure. 2️⃣ Shto djathin, vezën, bukën e grirë, kripën dhe piperin. Përziej derisa të formohet një masë homogjene. 3️⃣ Merr nga masa dhe formo kroketat në formë cilindrike ose ovale....
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
Komento