Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Kjo supë është një mënyrë fantastike për të marrë vlerat ushqyese nga thjerrëzat. Perimet do i shtojnë ngjyrat dhe shijen kësaj pjate!
Lani thjerrëzat, i vendosni në një tenxhere me lëngun e perimeve dhe i lini të ziejnë për 20 minuta.
Lani dhe qëroni perimet. I prisni në kubikë të vegjël. I skuqni për disa minuta në një tigan me gjalpë. Shtoni pak nga lëngu i perimeve dhe i lini të ziejnë.
Shtoni majdanozin e grirë hollë dhe thjerrëzat. Shtoni edhe uthullën.
E lini për 10 minuta. Në fund e servirni dhe i vendosni sipër copat e vogla të suxhukut.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment