Ngrohni 1 lugë gjelle vaj ulliri në një tenxhere të madhe. Shtoni qepën dhe selinon dhe skuqeni për 10-15 minuta, ose derisa të fillojë të zbutet, më pas shtoni hudhrën dhe gatuajeni edhe për 1 min. Përziejini të gjithë përbërësit e tjerë, përveç pestos dhe vajit të mbetur, dhe lërini të vlojnë.
Ulni zjarrin dhe lërini të ziejnë për 6-8 minuta, ose derisa makaronat të zbuten. Spërkatini sipas shijes, më pas vendosini në tasa.
Trazojeni vajin e mbetur me peston, më pas hidheni mbi supë. Shërbejeni me copa buke me kore.
Ngrohni vajin në një tenxhere të madhe. Shtoni qepën dhe panxharin dhe ziejini në zjarr mesatar për 15 minuta. Shtoni hudhrën dhe gatuajeni për 1 min. Përzieni orizin dhe skuqeni për disa minuta, më pas derdhni verën dhe lëreni...
Ngrohni furrën në 180C. Lyeni me vaj dhe shtroni bazat dhe anët e dy formateve të kekut 20 cm me letër pjekjeje. Rrihni në një enë vajin, kosin, vezët, vaniljen dhe lëkurëne portokallit. Përzieni miellin, sheqerin, kanellën dhe arrën...
Ngroheni furrën në 200C. Hidhni brokolin dhe hudhrën në 1 lugë gjelle vaj ulliri në një tepsi dhe piqini në furrë për 10-12 minuta, derisa të zbuten. Hidhini makaronat në një tenxhere me ujë të vluar dhe të...
Komento