Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Përpos ilaçeve, mënyra më e mirë për të luftuar gripin është përmes ushqimeve që konsumojmë veçanërisht kësaj periudhe delikate. Kjo supë perimesh, tepër e thjeshtë në përgatitje është sugjerimi ynë për sot!
Në një tigan me pak vaj ulliri skuqni qepën e grirë imët dhe hudhrat. Shtoni me radhë perimet e lara mirë.
I përzieni mirë dhe i shtoni erëzat. Pas 5 minutash shtoni ujin e nxehtë ose lëngun e mishit.
I lini të ziejnë në zjarr mesatar për të paktën 30 minuta. Sapo perimet të jenë zbutur, i kaloni sipër një blender dore për ta bërë supën kremoze.
Provojeni në shije për ta rregulluar me kripë e piper.
Shërbejni supën të ngrohtë duke e servirur sipër me pak ajkë kosi nëse keni dëshirë.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment