Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Fileton e prisni në kubik të vegjël dhe më pas e skuqni në një tenxhere me pak vaj ulliri.
Në po të njëjtën tenxhere shtoni karotën dhe kungullin e grirë imët në rende.
I përzieni mirë.
Shtoni kërpudhat e prera dhe në fund galetat e tretura në ujë të ngrohtë më parë.
Mbusheni tenxheren me ujë deri në nivelin e supës.
E lini në zjarr mesatar për 25 minuta.
Nga fundi, skuqni në një tigan miellin me pak vaj ulliri. Ia shtoni supës që të trashet disi.
Tani i shtoni majdanozin dhe i shtrydhni gjysmë limoni.
Shërbejeni supën e ngrohtë!
Receta marrë nga faqja zyrtare në Instagram e Erida's Kitchen
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment