Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Kombinoni në një tenxhere gjoksin e pulës me supë pule, patate, brokoli dhe qepë.
Marinojini me kripë dhe piper dhe përzijini mirë.
Mbuloni tenxheren dhe gatuajini në zjarr të ulët për 5-6 orë, derisa pula të gatuhet.
Hiqni pulën nga tenxherja dhe transferojeni në një tas të madh.
Duke përdorur dy pirunë, priteni në copa të vogla.
Në një tas të mesëm, hidhni së bashku miellin dhe salcën e kosit.
Shtojeni në përzierjen e tenxheres dhe përzijeni për t'u kombinuar.
Ktheni mishin e pulës në tenxhere dhe shtoni djathin çedar dhe parmixhano.
Kthejeni nxehtësinë në të lartë, mbulojeni dhe gatuajeni për 30 minuta më shumë, ose derisa djathi është shkrirë.
Kontrollojeni për shijen e erëzave dhe shtoni më shumë kripë dhe piper nëse është e nevojshme.
Hidheni supën në pjata dhe shërbejeni menjëherë.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment