Risotto me shparg dhe pançetë
Në një tigan të thellë, skuqim pançetën derisa të bëhet krokante dhe e heqim nga tigani, duke e lënë vajin e pançetës për më shumë shije. Shtojmë qepën dhe e skuqim derisa të zbutet, më pas shtojmë shpargun dhe...
Kombinoni në një tenxhere gjoksin e pulës me supë pule, patate, brokoli dhe qepë.
Marinojini me kripë dhe piper dhe përzijini mirë.
Mbuloni tenxheren dhe gatuajini në zjarr të ulët për 5-6 orë, derisa pula të gatuhet.
Hiqni pulën nga tenxherja dhe transferojeni në një tas të madh.
Duke përdorur dy pirunë, priteni në copa të vogla.
Në një tas të mesëm, hidhni së bashku miellin dhe salcën e kosit.
Shtojeni në përzierjen e tenxheres dhe përzijeni për t'u kombinuar.
Ktheni mishin e pulës në tenxhere dhe shtoni djathin çedar dhe parmixhano.
Kthejeni nxehtësinë në të lartë, mbulojeni dhe gatuajeni për 30 minuta më shumë, ose derisa djathi është shkrirë.
Kontrollojeni për shijen e erëzave dhe shtoni më shumë kripë dhe piper nëse është e nevojshme.
Hidheni supën në pjata dhe shërbejeni menjëherë.
Në një tigan të thellë, skuqim pançetën derisa të bëhet krokante dhe e heqim nga tigani, duke e lënë vajin e pançetës për më shumë shije. Shtojmë qepën dhe e skuqim derisa të zbutet, më pas shtojmë shpargun dhe...
Lyejmë me miell copat e kofshës së viçit dhe i skuqim në vaj ulliri dhe gjalpë, derisa të marrin një ngjyrë të artë nga të gjitha anët. I vendosim mënjanë. Në të njëjtin tigan, shtojmë qepën, karrotat dhe selinonë...
Fillimisht, kofshët e pulës i fërkojmë mirë me kripën e trashë dhe i lëmë në frigorifer për të paktën 12 orë ose gjatë gjithë natës për t’u marinuar. Ky proces i ndihmon të marrin një shije të thellë dhe...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment