1.Nxehim paraprakisht furrën në 200 gradë C. Presim specat në katërsh dhe iu heqim farat dhe cipën.
2.Shtrijmë specat e prerë anash lart në fletën e pjekjes dhe i pjekim për 15 minuta.
3.Ndërkohë që specat piqen, shtojmë sardelet, ullinjtë, hudhrën, majdanozin dhe bajamet në tasin e procesorit të ushqimit dhe i rrahim derisa të copëtohen imët.
4.I marinojmë me kripë, piper dhe spec djegës.
5.I spërkasim me rreth 3/4 filxhan vaj ulliri dhe i rrahim derisa të përzihen.
6.Vendosim thërrimet e bukës në një tas të vogël dhe shtojmë rreth 1/3 deri në 1/2 filxhan përzierje sardelesh dhe i trazojmë që të përzihen mirë.
7.E ruajmë pjesën tjetër të salcës së sardeleve për përdorim tjetër.
8.Heqim specat nga furra dhe mbi çdo spec e spërkasim me përzierjen e thërrimeve.
9.I kthejmë në furrë edhe për 10-15 minuta të tjera.
10.I lemë të ftohen në temperaturën e dhomës përpara se t’i shërbejmë.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Lini një koment