Si të pastroni trupin në mënyrë natyrale me lëngun e limonit

Limonat kanë një përmbajtje të lartë të vetive antiseptike që janë mjaft të forta për të vrarë virusin dhe Helicobacter pylori.

Limonat përmbajnë nivele të larta të vitaminës C. Vitamina C ndihmon trupin të prodhojë glutation, i cili aktivizon enzimat e detoksikimit të mëlçisë.

Limonat gjithashtu zvogëlojnë inflamacionin.

Metoda e pastrimit të trupit me lëng limoni: 

Ju nevojiten: 

  • 3 limona
  • 1 litër ujë i filtruar

Udhëzime: 

  • Lëreni lëngun e limonit në një kavanoz qelqi për të paktën 30 minuta (ose më shumë nëse keni kohë).
  • Pijeni çdo mëngjes sapo të zgjoheni, në stomak bosh./neps.al 

Lini një koment