Si të largoni yndyrën e tepërt nga fytyra me limon dhe qumësht

Çfarë tip lëkure keni?

  • Të yndryshme?
  • Të thatë?
  • E kombinuar?
  • Normale?

Fytyra e yndyrshme ka nevojë për skrab, por duhet të jetë pa vaj.

 

Image result for oily skin

Udhëzime: 

  • Qumështi i kombinuar me disa pika lëng limoni është një maskë ideale për të gjithë ata që vuajnë nga fytyra e yndyrshme.
  • Ai vepron si një pastrues natyral. Limoni redukton yndyrën ndërsa qumështi i jep lëkurës një butësi dhe shkëlqim të plotë.

Kosto 0 dhe efikasitet të lartë!/neps.al 

Lini një koment