Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Filloni me perimet dhe ullinjtë.
Hidhni perimet në përpunuesin tuaj të ushqimit dhe pulsojini tri herë.
Shtoni ullinjtë dhe proshutën dhe lërini deri sa të jenë grirë në mënyrë të barabartë.
Shtoni kremin e djathit dhe salcën e sallatë dhe vazhdoni të përzieni me blendërin.
Shtoni majdanoz dhe përzijeni dhe pak me blenderin.
Pasi të jetë krijuar një salcë e trashë filloni hapni gjethet e sallatës jeshile që më parë i keni larë mirë.
Mbushini gjethet me salcën një nga një dhe mbyllini me kujdes.
Që gjethet të qëndrojnë sipër vendosuni nja një kunj dhëmbësh.
Ju bëfshin mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment