1.Në një tas, përzjeni të gjithë përbërësit e marinimit. Shtoni mishin e prerë në kubikë të vegjël, i përzjeni mirë me lugë, e mbuloni me plastmasë kuzhine dhe e lini të pushojë 2 orë në frigorifer.
2.Pas kësaj kohe, ndizni furrën në temperaturën 180° C dhe vendosni mishin, të cilin e keni hedhur në tavë bashkë me lëngun. E lini të piqet për rreth 15/20 minuta dhe e lini të ftohet plotësisht.
3.Në një tas, hidhni sallatën jeshile të grirë, rrepat në feta të holla, qershitë e thata dhe avokadon të prerë në copa.
4.E spërkatni me kripë, vaj ulliri, lëng limoni dhe pak piper të bardhë, nëse ju pëlqen.
5.Shtoni fruta të freskëta sipas dëshirës. E konsumoni menjëherë, pasi avokadoja nxihet shpejt.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Lini një koment