Skuqim spinaqin dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa spinaqi të zbutet. E heqim nga zjarri dhe e përziejmë me ricottën dhe djathin parmixhan, duke shtuar kripë dhe piper sipas shijes. Vendosim një lugë nga kjo mbushje në mes të brumit për ravioli dhe i mbyllim mirë.
Ziejmë raviolit në ujë me kripë për rreth 3-4 minuta ose derisa të ngrihen në sipërfaqe. Ndërkohë, shkrimë gjalpin në një tigan dhe i kalojmë raviolit e ziera për disa sekonda në tigan. Shërbejmë me rigon të freskët për dekorim.
Shoqërohet me: Sallatë jeshile dhe një gotë verë të bardhë. Konsumohet si pjatë kryesore për një drekë të lehtë.
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Një recetë shumë ushqyese për fëmijët 4-5 vjeç: pa sheqer të shtuar, të pasura me fibra, antioksidantë dhe shije që i pëlqen edhe mëngjesit më kapriçioz. Udhëzime: 1. Piqni pataten e ëmbël derisa të zbutet (në furrë për rreth...
Komento