Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Ngroheni furrën në 200 ° C.
Nxehtësia 1 lugë gjelle vaji në një tigan të mesëm mbi nxehtësinë mesatare.
Shtoni suxhukun dhe gatuajeni duke e thyer atë në copa dhe duke e gatuar deri sa të marrë ngjyrë kafe të artë.
Shtrojeni një tigan me një lugë gjelle vaji.
Shtypni brumin në tigan, duke mbuluar pjesën e poshtme dhe anët.
Lyjeni pjesën e sipërme të brumit me mocarela, salcën marinarën, qepën dhe suxhukun e gatuar.
Piqeni derisa të formohet një kore kafe e artë, 30-35 minuta.
Shtoni sipër gjizën dhe ¼ lugë çaj piper.
Piqeni derisa gjiza të ngrohet 3 - 4 minuta.
Lereni të pushojë për 5 minuta para se ta shërbeni.
Ndërkohë, hidhni së bashku me sallatën, lëngun e limonit, 2 lugët e mbetura të vajit dhe ¼ lugë çaji kripë dhe piper në një tas të mesëm.
Shërbejeni picen e ngrohtë me sallatën e përgatitur.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment