Pica është më e shëndetshme për mëngjes sesa drithërat!

Shumë njerëz mendojnë se ky titull  është i palogjikshëm, por, në të vërtetë, të ngrënit pica për mëngjes është më e shëndetshme sesa të hani drithëra.

Image result for pizza

Nutricionisti i famshëm amerikan Chelsey Amer pohon se pica përmban yndyrna, karbohidrate dhe proteina që do t’ju ndihmojnë të ndiheni të ngopur për një kohë më të gjatë sesa po të hani drithëra me qumësht. Dhe sigurisht, drithërat gjithashtu përmbajnë karbohidrate dhe sheqer.

Image result for cereals

Natyrisht, kjo nuk do të thotë që ju duhet të hani vetëm pica për mëngjes, por edhe vetëm ngrënia e drithërave nuk është gjithashtu një ide e mirë!

Lini një koment