Arkiva e etiketave: mengjesi

Pica është më e shëndetshme për mëngjes sesa drithërat!

Shumë njerëz mendojnë se ky titull  është i palogjikshëm, por, në të vërtetë, të ngrënit pica për mëngjes është më e shëndetshme sesa të hani drithëra. Nutricionisti i famshëm amerikan Chelsey Amer pohon se pica përmban yndyrna, karbohidrate dhe...