Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Në një tas të madh, përzieni së bashku patate, mocarela, vezë, miell, spec, hudhër dhe proshutë dhe përzijini.
Përzierja duhet të jetë e trashë dhe duhet të mbajë formën e saj.
Nëse përzierja hollohet shtoni një lugë gjelle miell.
Përdorni një lugë akullore për të nxjerrë përzierjen dhe për ta formësuar në pllaka.
Shtresojeni në mënyrë të barabartë me një shtresë të hollë thërrimesh buke dhe vendoseni mënjanë.
Nxeheni vajin në një tigan dhe skuqni brumin në një shtresë të vetme në çdo anë për 3-4 minuta derisa të dyja anët të marrin ngjyrë kafe.
Shërbejini të nxehta me salcë kosi ose majonezë.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment