Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
1.Patatet i lani mirë, i ndani përgjysmë dhe i vendosni në një tavë ku keni shtruar më parë një letër kuzhine.
2.I fusni në furrë të piqen për 12 minuta në temperaturë 180 gradë.
3.Ndërkohë në një tas bashkoni misrat, fasulet, vajin e ullirit, qepën, hudhrat dhe djathin parmigiano.
4.Nxirrni patatet dhe sipër i shtoni mbushjen që përgatitët. I fusni në furrë edhe për 5 minuta të tjera.
5.Ndërkohë përgatisni salcën duke bashkuar të gjithë përbërësit e saj në një tas.
6.Nxirrni patatet, i shtoni sipër salcën dhe shijojini të ngrohta!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment