Në një tenxhere me ujë të valuar të kripur, gatuani makaronat dhe hudhrën për 1 minutë më pak sesa udhëzimet në paketim. Shtoni mashurkat dhe gatuajini për 30 sekonda. Shtoni spinaqin dhe borzilokun dhe trazojini një herë që të zbuten. Ruani ½ gote nga uji dhe kullojini.
Në tenxhere shtoni panën dhe gatuajeni në temperaturë mesatare-të lartë derisa të lëshojë flluska. Kthejini përzierjen e makaronve në tenxhere bashkë me ¼ e ujit dhe gatuajeni duke e trazuar për 2 minuta. Shtoni Parmigiano dhe ujë sërish nëse salca ka dalë më e trashË. Spërkateni me kripë dhe piper sipas dëshirës.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento