Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Sugjerojmë:
Gatuani makaronat duke ndjekur udhëzimet e paketimit. Pasi të jenë gatuar, kullojini, duke rezervuar pak nga uji dhe hidhini përsëri në tenxhere.
Shtoni kremin e djathit, lëngun e limonit dhe salmonin e tymosur me pak piper dhe përziejini mirë. Shtoni pak nga uji i makaronave për të ndihmuar në formimin e një salce kremoze dhe ngroheni.
Shtoni pjesën më të madhe të qepëve, përzieni dhe ndajeni përzierjen e makaronave në pjata. Shërbejeni me qepët e mbetura të shpërndara sipër.
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Komento