Risotto me shparg dhe pançetë
Në një tigan të thellë, skuqim pançetën derisa të bëhet krokante dhe e heqim nga tigani, duke e lënë vajin e pançetës për më shumë shije. Shtojmë qepën dhe e skuqim derisa të zbutet, më pas shtojmë shpargun dhe...
Sugjerojmë:
Gatuani makaronat duke ndjekur udhëzimet e paketimit. Pasi të jenë gatuar, kullojini, duke rezervuar pak nga uji dhe hidhini përsëri në tenxhere.
Shtoni kremin e djathit, lëngun e limonit dhe salmonin e tymosur me pak piper dhe përziejini mirë. Shtoni pak nga uji i makaronave për të ndihmuar në formimin e një salce kremoze dhe ngroheni.
Shtoni pjesën më të madhe të qepëve, përzieni dhe ndajeni përzierjen e makaronave në pjata. Shërbejeni me qepët e mbetura të shpërndara sipër.
Në një tigan të thellë, skuqim pançetën derisa të bëhet krokante dhe e heqim nga tigani, duke e lënë vajin e pançetës për më shumë shije. Shtojmë qepën dhe e skuqim derisa të zbutet, më pas shtojmë shpargun dhe...
Lyejmë me miell copat e kofshës së viçit dhe i skuqim në vaj ulliri dhe gjalpë, derisa të marrin një ngjyrë të artë nga të gjitha anët. I vendosim mënjanë. Në të njëjtin tigan, shtojmë qepën, karrotat dhe selinonë...
Fillimisht, kofshët e pulës i fërkojmë mirë me kripën e trashë dhe i lëmë në frigorifer për të paktën 12 orë ose gjatë gjithë natës për t’u marinuar. Ky proces i ndihmon të marrin një shije të thellë dhe...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento