1.Nxehni vajin në një tigan pastaj gatuani domatet të prera anash derisa të fillojnë të zbuten. Ndërkohë, rrihni vezët me barishtet dhe shumë piper të zi të sapo bluar në një tas të vogël. 2.Hiqini domatet nga tigani dhe vendosini në dy pjata shërbyese. 3.Derdhni përzierjen e vezëve në tigan dhe trazoni butësisht me një lugë druri në mënyrë që veza që vendoset në bazën e tiganit për të lejuar që veza e papjekur të rrjedhë në hapësirë. 4.Ndaloni trazimin kur të jetë gati dhe priteni në katër copa omëletën dhe shërbejeni me domatet.
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Komento