Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Në një tenxhere të madhe, mbi nxehtësinë mesatare vini vajin të ngrohet.
Shtoni qepët dhe specin dhe gatuajini deri sa të zbutet, rreth 5 minuta.
Shtoni hudhër, rigon, dhe qimnon dhe vazhdoni gatuajini për 1 minutë.
Shto specin djegës, mishin e pulës, supën e pulës dhe shtoni kripë dhe piper.
Lerini të vlojnë, pastaj zvogëloni nxehtësinë dhe ziejini edhe për 10 - 12 minuta, derisa mishi të jetë i butë.
Transferojeni pulën në një pjatë dhe copëtojeni mishin.
Kthejeni në tenxhere dhe shtoni fasulet e bardha dhe misrin.
Lerini të ziejnë edhe 10 minuta.
Fikni nxehtësinë dhe përzieni salcë kosi në tenxheren me mish.
Hidheni në pjatë dhe dekorojeni me majdanoz .
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment