Mëngjes për 5 minuta, roller me salçiçe dhe proshutë

4 feta bukë
4 feta proshutë
1 vezë
4 salçiçe

1.Merrni fetat e bukës dhe hiqini anësoret me thikë.

2.Shtrijini me një shkop petash deri sa të hollohen.

3.Vendosini sipër një fetë proshute dhe një salçiçe secilës.

4.Mbështilleni bukën duke e bërë rrethore në madhësinë e salçiçes.

5.Secilën roller kalojeni në vezën që më parë e keni rrahur në një enë.

6.Skuqini në një tigan me vaj të parangrohur .

7.Ju bëftë mirë!

Lini një koment