Risotto me shparg dhe pançetë
Në një tigan të thellë, skuqim pançetën derisa të bëhet krokante dhe e heqim nga tigani, duke e lënë vajin e pançetës për më shumë shije. Shtojmë qepën dhe e skuqim derisa të zbutet, më pas shtojmë shpargun dhe...
Sugjerojmë:
Në një tigan me ujë të valuar gatuani makaronat sipas udhëzimeve në paketim.
Ndërkohë në një tigan të thellë shkrini gjalpin dhe shtoni qepën e njomë. Gatuajeni për 5 minuta derisa të zbutet.
Shtoni bizelet, salmonin, mascarponen dhe 50 ml ujë. Thërrmoni në të dhe koncentratin.
Gatuajini për 3-4 minuta derisa salmoni të jetë gati dhe shtoni pak piper dhe kripë nëse ka nevojë.
Shtoni makaronat e gatuara në tigan dhe trazojini mirë.
Shërbejini me pak qepë të njomë të grirë përsipër.
Në një tigan të thellë, skuqim pançetën derisa të bëhet krokante dhe e heqim nga tigani, duke e lënë vajin e pançetës për më shumë shije. Shtojmë qepën dhe e skuqim derisa të zbutet, më pas shtojmë shpargun dhe...
Lyejmë me miell copat e kofshës së viçit dhe i skuqim në vaj ulliri dhe gjalpë, derisa të marrin një ngjyrë të artë nga të gjitha anët. I vendosim mënjanë. Në të njëjtin tigan, shtojmë qepën, karrotat dhe selinonë...
Fillimisht, kofshët e pulës i fërkojmë mirë me kripën e trashë dhe i lëmë në frigorifer për të paktën 12 orë ose gjatë gjithë natës për t’u marinuar. Ky proces i ndihmon të marrin një shije të thellë dhe...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento