1.Bashkoni miellin, pluhurin pjekës, sodës e pjekjes dhe kripën. I lini disa minuta mënjanë. 2.Në një enë vendosni copëzat e cokollatës. Ndërkohë trazoni bashkë rikotën, sheqerin, vajin, esencën e vaniljes në një blender derisa të bëhen kremoze. 3.Tani ia shtoni cokollatës dhe i përzieni mirë. 4.Koha për t’ia shtuar mirë miellit. Punojeni mirë brumin me duar. 5.Vendoseni në formën e kekut. 6.E fusni në furrë për 40 minuta, në temperaturë 180 gradë Celsius. Shijojeni!
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Lini një koment