1.Në një enë rrihni vezët me sheqerin. Shtoni gjalpin, xhinxherin, vaniljen, sheqerin, lëngun e limonit, lëkurën e grirë të një limoni, fryrësin e ëmbëlsirave, kripën. 2.Në fund shtoni miellin e situr. Trazojeni mirë masën. 3.E vendosni brumin e përgatitur në një formë specifike keku. E fusni në furrë për 50 minuta në temperaturë 180 gradë […]
1.Në një enë rrihni vezët me sheqerin. Shtoni gjalpin, xhinxherin, vaniljen, sheqerin, lëngun e limonit, lëkurën e grirë të një limoni, fryrësin e ëmbëlsirave, kripën.
2.Në fund shtoni miellin e situr. Trazojeni mirë masën.
3.E vendosni brumin e përgatitur në një formë specifike keku. E fusni në furrë për 50 minuta në temperaturë 180 gradë Celsius.
1️⃣ Shkrirja e çokollatës Shkrini çokollatën në banjë-mari ose në mikrovalë me intervale të shkurtra, duke e përzier herë pas here. Lëreni të ftohet pak. 2️⃣ Përgatitja e vezëve Rrihni të verdhat e vezëve me sheqerin dhe vaniljen derisa...
1️⃣ Përgatitja e bazës Bluani biskotat në një blender ose thërrmojini me dorë. Përziejini me gjalpin e shkrirë dhe vendosini në një formë të vogël. Shtypini mirë me një lugë dhe vendoseni në frigorifer për të paktën 15 minuta...
1️⃣ Zierja e perimeve Qëroni dhe prijeni pataten e ëmbël dhe karrotën në copa të vogla. Vendosini në një tenxhere me pak ujë dhe ziejini për 15 minuta, derisa të zbuten plotësisht. 2️⃣ Blenderimi Kullojeni pjesën më të madhe...
Komento