1.Në një enë rrihni vezët me sheqerin. Shtoni gjalpin, xhinxherin, vaniljen, sheqerin, lëngun e limonit, lëkurën e grirë të një limoni, fryrësin e ëmbëlsirave, kripën. 2.Në fund shtoni miellin e situr. Trazojeni mirë masën. 3.E vendosni brumin e përgatitur në një formë specifike keku. E fusni në furrë për 50 minuta në temperaturë 180 gradë […]
1.Në një enë rrihni vezët me sheqerin. Shtoni gjalpin, xhinxherin, vaniljen, sheqerin, lëngun e limonit, lëkurën e grirë të një limoni, fryrësin e ëmbëlsirave, kripën.
2.Në fund shtoni miellin e situr. Trazojeni mirë masën.
3.E vendosni brumin e përgatitur në një formë specifike keku. E fusni në furrë për 50 minuta në temperaturë 180 gradë Celsius.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento