1.Në një enë rrihni vezët me sheqerin. Shtoni gjalpin, xhinxherin, vaniljen, sheqerin, lëngun e limonit, lëkurën e grirë të një limoni, fryrësin e ëmbëlsirave, kripën. 2.Në fund shtoni miellin e situr. Trazojeni mirë masën. 3.E vendosni brumin e përgatitur në një formë specifike keku. E fusni në furrë për 50 minuta në temperaturë 180 gradë […]
1.Në një enë rrihni vezët me sheqerin. Shtoni gjalpin, xhinxherin, vaniljen, sheqerin, lëngun e limonit, lëkurën e grirë të një limoni, fryrësin e ëmbëlsirave, kripën.
2.Në fund shtoni miellin e situr. Trazojeni mirë masën.
3.E vendosni brumin e përgatitur në një formë specifike keku. E fusni në furrë për 50 minuta në temperaturë 180 gradë Celsius.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento