Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
Në një enë grijmë imët biskotat. Shkrijmë gjalpin dhe ia shtojmë biskotave.
Shtrojeni masën në një tavë duke e ngjeshur dhe e fusni në frigorifer për 30 minuta.
Ndërkohë në një tenxhere shkrini çokollatën.
Në një enë përzieni filadelfian, sheqerin dhe i trazoni mirë me një rrahëse elektrike.
Shtoni qumështin, vezën, miellin e misrit dhe kakaon.
Në fund shtoni çokollatën e shkrirë.
Mbushjen që përgatitët ia shtoni tavës që futët në frigorifer.
Më pas e fusni në furrë të piqet për 50 minuta, në temperaturë 170 gradë celsius.
Pasi të jetë gati, e lini pak të ftohet dhe në fund i shtoni kakao pluhur. Ju bëftë mirë!
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment