Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Në një enë grijmë imët biskotat. Shkrijmë gjalpin dhe ia shtojmë biskotave.
Shtrojeni masën në një tavë duke e ngjeshur dhe e fusni në frigorifer për 30 minuta.
Ndërkohë në një tenxhere shkrini çokollatën.
Në një enë përzieni filadelfian, sheqerin dhe i trazoni mirë me një rrahëse elektrike.
Shtoni qumështin, vezën, miellin e misrit dhe kakaon.
Në fund shtoni çokollatën e shkrirë.
Mbushjen që përgatitët ia shtoni tavës që futët në frigorifer.
Më pas e fusni në furrë të piqet për 50 minuta, në temperaturë 170 gradë celsius.
Pasi të jetë gati, e lini pak të ftohet dhe në fund i shtoni kakao pluhur. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment