2.Në një tas bashkoni vezët, hudhrën, hudhrën pluhur dhe piperin e zi. I përzieni mirë.
3.Ndërkohë në një tas tjetër shtoni miellin, djathin parmexhano, gjysmën e mbetur të hudhrës pluhur, piperin e zi, djathin parmexhano, kripën. I rrihni më një pirun të gjitha.
4.Tani lyeni filetot e pulës fillimisht në tasin e parë, pastaj tek i dyti me miell.
5.I vendosni në një tas, ku keni shtruar më parë një letër kuzhine. I shtoni sipër vaj ulliri.
6.Pasi i keni pjekur filetot e pulës për 15 minuta me 180 gradë i hiqni nga furra. I shtoni sipër pak djathë mozarella dhe borzilok të freskët.
7.I piqni për 7-10 minuta të tjera dhe i hiqni nga furra për ti shërbyer të ngrohta.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento