2.Në një tas bashkoni vezët, hudhrën, hudhrën pluhur dhe piperin e zi. I përzieni mirë.
3.Ndërkohë në një tas tjetër shtoni miellin, djathin parmexhano, gjysmën e mbetur të hudhrës pluhur, piperin e zi, djathin parmexhano, kripën. I rrihni më një pirun të gjitha.
4.Tani lyeni filetot e pulës fillimisht në tasin e parë, pastaj tek i dyti me miell.
5.I vendosni në një tas, ku keni shtruar më parë një letër kuzhine. I shtoni sipër vaj ulliri.
6.Pasi i keni pjekur filetot e pulës për 15 minuta me 180 gradë i hiqni nga furra. I shtoni sipër pak djathë mozarella dhe borzilok të freskët.
7.I piqni për 7-10 minuta të tjera dhe i hiqni nga furra për ti shërbyer të ngrohta.
Ziejini patatet me lëkurë derisa të zbuten. Qërojini dhe shtypini mirë në një enë. Shtoni djathin e grirë, vezën, bukën e bluajtur, kripën, piperin dhe majdanozin. Përziejeni masën derisa të krijohet një brumë i trashë që formohet lehtë me...
1️⃣ Ziej patatet, qëroji dhe shtypi derisa të bëhen pure. 2️⃣ Shto djathin, vezën, bukën e grirë, kripën dhe piperin. Përziej derisa të formohet një masë homogjene. 3️⃣ Merr nga masa dhe formo kroketat në formë cilindrike ose ovale....
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Komento